Scans

Wil je weten hoe je er voor staat met jouw online marketing en wil je echt waardevol advies ontvangen? Kies dan voor één van mijn scans. Bij elke scan krijg je persoonlijk advies op basis van jouw teksten, website, of social media. Wanneer je een scan aanvraagt kom ik zo snel mogelijk bij je terug om jouw situatie te bespreken. Zo weet ik precies waar je naar opzoek bent en weet jij wat je kunt verwachten. Heb je een andere vraag over de scans? Neem dan contact op.

Neem contact op

'Lekker duidelijk' scan

Goede websiteteksten zijn erg belangrijk als je klanten wilt binnenhalen. Websitebezoekers moeten namelijk wel begrijpen wat je bedoelt.

Wil je weten hoe duidelijk jouw website teksten zijn? Met de lekker duidelijk scan kom je erachter! Niet alleen scan ik jouw website op leesbaarheid, ook geef ik je praktische tips mee, een adviesrapport en een toelichtende video. Zo kun je zelf eenvoudig aan de slag met jouw teksten.

€149

Social media scan

Een goede social media strategie zorgt voor goede zichtbaarheid en meer conversie. Maar hoe sterk is jouw social media nu echt? Klopt jouw strategie wel?

Voor iedereen die graag een second opinion wil voor zijn of haar social media, is deze scan ontwikkeld. Niet alleen scan ik jouw social media kanalen, ook geef ik je praktische tips mee, een adviesrapport en een toelichtende video. Zo kun je zelf eenvoudig aan de slag met jouw social media.

€175

Website & SEO scan

Jouw website laat de eerste indruk achter van jouw bedrijf. Niet alleen daarom moet deze goed te gebruiken zijn, ook moet deze goed vindbaar zijn. Maar hoe is jouw website er aan toe? Ben je goed vindbaar?

Met de website scan kom je erachter! Niet alleen scan ik jouw website op gebruiksvriendelijkheid en SEO, ook geef ik je praktische tips mee, een adviesrapport en een toelichtende video. Zo kun je zelf eenvoudig aan de slag met jouw website en SEO.

€199

Zoekwoordonderzoek

Wil je aan de slag met jouw SEO maar heb je echt geen flauw idee welke zoekwoorden je moet gaan gebruiken? No worries! Ik help je graag met mijn zoekwoordonderzoek.

Dit onderzoek is voor iedereen die graag wil weten welke zoekwoorden het beste is voor zijn of haar onderneming. Niet alleen geef ik je een overzicht van de beste zoekwoorden, ook geef ik je praktische tips mee en een toelichtende video. Zo kun je zelf eenvoudig aan de slag met SEO.

€175

Vraag een scan aan

Welke scan wil je?

9 + 13 =